Reviews from Warung Tunjungan Baarn

Recent reviews

5.0
Anja
22 May 2024

Heerlijk smaakvol eten! De porties zijn goed. De bestelling is keurig volgens afspraak geleverd. Echt een aanrader!

rein nooitgedagt
14 April 2024

heerlijk eten , goede communicatie en bezorging stipt op tijd....een tien ! met griffel !

Taha
25 March 2024

Top service en heerlijk eten, wat wil je nog meer?

Daphne
23 February 2024
Karin
10 February 2024

Wij vonden de rijsttafel heerlijk. Voor 4 personen besteld, veel variatie, grote porties. Wij komen zeker nog een keer halen

Mimoun
27 January 2024

Kwaliteit was uitstekend en was keurig op tijd.

Tim Van Beers
25 December 2023
Jacqueline Dingemanse
20 December 2023

Snel besteld, op de afgesproken tijd stond alles klaar. Heerlijk gegeten en ruim voldoende qua porties. Wij komen zeker terug!

Edwin Smit
4 December 2023

Keurig op tijd geleverd en heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mevr D.
19 November 2023

Beste Indische Toko ever!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
13 November 2023

We hebben heerlijk gegeten! Twee keer de vegetarische Tjampoer. Erg smaakvol! Geweldig op tijd en ook makkelijk te bestellen via de website.

Wim Pickard
5 November 2023

We hebben wéér heerlijk gegeten 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bernadine
2 November 2023

Beste Indisch eten in de regio!! Echt proberen en ervaren. Je wilt dan nergens anders Indisch halen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Romy Prins
30 October 2023
Roeland
2 October 2023

Eerste keer dat ik hier wat bestelde, erg lekker! Top kwaliteit en erg prettig geholpen in de zaak. Aanrader!!

Wim Pickard
1 October 2023

We hebben weer zalig gegeten. Prima gerechten en goed warm bezorgd.👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim Pickard
6 August 2023

👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Floris
6 August 2023

Heerlijk zoals altijd

Mattijs
22 July 2023

Makkelijk te bestellen, veel gerechten zonder vlees, en heerlijk eten. Bezorging was ook prima op tijd.

Wim
9 June 2023

Het was wéér heerlijk! Zijn ook niet anders gewend.

Marjolein van der Krogt
2 June 2023

Gisteren bij de bestelling zag ik maar 1 portie Sayur Lodeh ipv 2. Hierdoor was het wel weinig voor 2 personen.

Reaction from Warung Tunjungan

Het spijt me dat dit gebeurd. Uw krijgt van ons tegoed 2 ons sayur lodeh. Uw kunt het ophalen wanneer uw wilt bij ons in de winkel. Nogmaals onze excuses hiervoor.

Martine Doel, van den
22 May 2023

Altijd lekker!

Rein Kamphuis
15 May 2023

Rendang vonden wij wat te droog. Zou iets malser mogen. Verder heerlijke gerechten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Timmers
8 May 2023
D. Kaspers
5 May 2023

Lekker gegeten, goede smaken. Helemaal super!

Wim Pickard
16 April 2023

Het was onze 1e ervaring met jullie, maar zeker niet de laatste! Hebben heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mieke
13 April 2023

Heerlijk!

Nora
8 April 2023

Altijd een geweldige maaltijd en service !

Manou Dieudonne-Maarhuis
8 April 2023

Fantastisch eten! De Ikan aan de zoute kant, maar even goed lekker. Jammer dat bepaalde dingen op waren zoals Ikan Pepesan.

Jules
18 March 2023

Altijd topkwaliteit, altijd keurig op de afgesproken bezorgtijd!

Paul Ram
16 March 2023

Heerlijk gegeten, was eerste keer, maar zeker niet de laatste!

Karin de Jong
23 February 2023

Super lekker & prettige ervaring!

Valerie
23 January 2023

Zeer snelle bezorging, gewoon lekker eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andrea
21 January 2023

Rijsttafel besteld welke erg lekker was en dat ze bezorgen is echt een pluspunt.

Vera Batelaan
7 January 2023

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Mikel
11 December 2022

Altijd erg goed eten en nu ze bezorgen zullen we er nog vaker gebruik van maken. Hulde!

Sarah
25 November 2022

Heerlijk gegeten! Fijn dat het geen probleem was om het vegetarische menu veganistisch te maken!

A. de Klerk
24 November 2022

Alles was even heerlijk!

Jacqueline
30 October 2022

Duidelijk bestelproces en goede bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Floris van den Doel
16 October 2022

Lekker

Yvonne Kradolfer
16 September 2022

Houden zo!

Ida Luttikhuisen
15 August 2022
Margot
1 August 2022

Heerlijk eten, vers, smaakvol en goede porties.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
21 July 2022

heerlijke smaak, zeker nog een keer bestellen.

Thea Leijen
5 July 2022

Heerlijk eten, ruime keus en goede service

Freekje
12 June 2022

Top op tijd klaar. en lekker zoals altijd

Barbara
18 April 2022

Gewéldig lekkere smaak!!! Uitstekend! Ik kijk er ieder keer weer naar uit, maar kan er helaas niet goed tegen, in de nacht krijg ik keer op keer er buikloop door:( Mijn man heeft nergens last van…maar ikzelf kan het helaas niet meer komen halen…

Reaction from Warung Tunjungan

Het spijt me dat uw er last van krijgt van een buikloop. Misschien kunt uw buik er niet tegen tempe ( fermentasi van soja) en uw man heeft er blijktbaar er geen last van.

An
3 April 2022

Geweldig!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manou Dieudonné-Maarhuis
29 March 2022

Erg lekker Indisch eten! Extra complimenten voor de Ikan Pepesan.

V
28 March 2022

Veelste weinig eten voor dat geld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Warung Tunjungan

Geachte klanten, Dit is een standaard portie van een persoon. Groet Warung Tunjungan.

Anoniem
13 March 2022
Eva
6 March 2022

Altijd lekker!

Eva Kotkamp
21 February 2022

Lekker eten en heel vriendelijk personeel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Verburg
19 February 2022
Van der Heide
13 February 2022

Met zorg gekookt en heerlijk gegeten!!

Henriëtte Hazekamp
6 February 2022

Heerlijk

M.C.
26 January 2022

Wij, Indo’s uit Utrecht, rijden naar Baarn om bij Tunjungan eten af te halen. Altijd goed van smaak, lekker gekruid, niet te zout, mals vlees en constante kwaliteit. Echt overheerlijk!

Sandra
23 January 2022

Het was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mignon
20 January 2022

Heerlijk eten en hele aardige mensen!

ATM Lieberom
10 January 2022

De rijsttafel was uitstekend en royaal

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Katja de Bree
25 December 2021
Peter
10 December 2021

Keurig op tijd bezorgd en het was heerlijk.

Berber
8 December 2021
Geert-Jan
30 November 2021

Prima prijs, enorm lekker eten. Als ik zes sterren kom geven, zou ik dat doen. Ik ga hier zeker weer een keer bestellen

Michelle
22 November 2021

Heerlijk eten, lekker veel vega opties :-). Top bezorging en vriendelijke mensen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce
19 November 2021

Heerlijk eten! Alleen een beetje jammer dat bij het menu Tjampoer koude en warme gerechten bij elkaar in een bakje gedaan worden. En dat ik niet kan opgeven dat ik GEEN ei wil.

Reaction from Warung Tunjungan

Bedankt voor uw review, bij de complete maaltijden worden de gerechten in een bak geserveerd en opgewarm. Als uw dit niet wil, dan kunt uw losse gerechten bestellen. Uw kunt aan het einde vd bestelling bij de opmerking aangeven wel of geen ei en warm of koud laten bezorgen.

Iris
8 November 2021

Weer heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Verburg
11 September 2021
Anoniem
4 September 2021

Snel bezorgd, heerlijk (vega) eten.

Michiel
22 August 2021

Eenvoudige en duidelijke bestelpagina (compliment!), Vriendelijke bediening en niet onbelangrijk, de Tjampoers waren heerlijk!

Mieke
7 August 2021
Mb
12 July 2021
Barbara
27 June 2021

Heerlijk gegeten, vers en keurig bezorgd.

Mark
8 June 2021

Weinig (authentieke) smaak.

Michael
30 May 2021

Het was heerlijk

G. v.d. Broek
14 May 2021

Gemakkelijk te bestellen. Voldoende keuze. Snelle en nette bezorging, hierdoor was het bestelde op een goede temperatuur. Heerlijk eten.

Heidy
7 May 2021

Het was weer verrukkelijk

M.R.Lange
27 April 2021

Het eten was heerlijk elk gerecht zijn eigen smaak. Wij komen zeker terug.

Heidy
14 April 2021

Fantastisch lekker! fijne mensen.

Herman
4 April 2021

Snel en goed. Alles netjes verpakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jordi Pas
26 March 2021

Vers, bereid met liefde, smaakvol. GEWELDIG!

Sandra
19 March 2021

Het eten was heerlijk!

Erik
17 March 2021

De kwaliteit van het eten was top, het personeel uiterst vriendelijk en de winkel ziet er zeer verzorgd en hygiënisch uit.

Boom
14 March 2021

Was prima in orde. Had misschien iets warmer gekund.

Reaction from Warung Tunjungan

We zullen voor de volgende keer extra opletten. We zijn alleen voorzichtig met het opwarmen, aangezien de hoeveelheden per gerecht klein zijn. Anders gaat het ten koste van de smaak en ook wordt het gerecht droog.

Marcel
12 March 2021

Lekker eten. Was perfect op tijd en goed warm. Tot de volgende keer

Marko
11 March 2021

Altijd goed!!👍

Barrie
9 March 2021

We hebben heeeeeeerlijk gegeten!!! Die aubergine, ongelooflijk lekker!! Zeker prima te doen voor een vegetariër als ik)!! Tahu en Tempe en dat milde eitje🙀 echt zalig!!! Goede service ook, nu je alles van te voren kan bestellen en alleen maar hoeft af te halen!!!!👌🏼👍🏼 Bij mijn man sloegen de vlammen uit bij de pittige makreel, haha! Dat was voor hem echt wel té heet! Transpiratie liep van zijn koppie af🤣die durft hij waarschijnlijk niet meer te bestellen😬

Veronica
7 March 2021

Erg lekker gegeten. Had verschillende losse gerechten. Was 1 gerechtje, ( Krengsengan), vergeten; zou nog nagebracht worden maar niemand gezien. Geen probleem. Komt een volgende keer wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Warung Tunjungan

Sorry, druk de drukte hebben de nabestelling krengsengan aan verkeerde adres geleverd. Kan vandaag alsnog geleverd worden als uw wil.

Aart Voorn
4 March 2021
Hildebrand
21 February 2021

Erg lekker en fijne, goede service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janine
20 February 2021

Heerlijk eten, vriendelijke mensen en goede bezorgservice.

Tyronne
12 February 2021

Top kwaliteit ,geweldige service

Marjolein
8 February 2021
Ink
7 February 2021

Makkelijk om te bestellen via de website! Stond lekker warm klaar bij het ophalen. Super lekker gegeten zoals altijd! Gewoon zalig!

ATM Lieberom
7 February 2021
Ciska
31 January 2021

Keurig op tijd en we hebben heerlijk gegeten!

Caroline
21 January 2021

Het eten was heerlijk. Alleen jammer dat ze vergeten waren de sateh stokjes (en sateh saus) bij de maaltijden te voegen.

Reaction from Warung Tunjungan

Geachte Klanten, Het spijt ons dat de saté niet was meegeleverd. Uiteraard krijgt uw die nog van ons te goed, bij de eerste volgende bestelling. Nogmaals excuus daarvoor.

G. v.d. Broek
12 January 2021

Lekker en ruim voldoende.

Marko
1 January 2020

Het is gewoon altijd heerlijk

Lied
31 December 2020

Weer gesmuld van de rijsttafel voor twee.