Bewertungen von Warung Tunjungan Baarn

Neue Beurteilungen

5.0
Daphne
23 Februar 2024
Karin
10 Februar 2024

Wij vonden de rijsttafel heerlijk. Voor 4 personen besteld, veel variatie, grote porties. Wij komen zeker nog een keer halen

Mimoun
27 Januar 2024

Kwaliteit was uitstekend en was keurig op tijd.

Tim Van Beers
25 Dezember 2023
Jacqueline Dingemanse
20 Dezember 2023

Snel besteld, op de afgesproken tijd stond alles klaar. Heerlijk gegeten en ruim voldoende qua porties. Wij komen zeker terug!

Edwin Smit
4 Dezember 2023

Keurig op tijd geleverd en heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mevr D.
19 November 2023

Beste Indische Toko ever!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingrid
13 November 2023

We hebben heerlijk gegeten! Twee keer de vegetarische Tjampoer. Erg smaakvol! Geweldig op tijd en ook makkelijk te bestellen via de website.

Wim Pickard
5 November 2023

We hebben wĂ©Ă©r heerlijk gegeten 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bernadine
2 November 2023

Beste Indisch eten in de regio!! Echt proberen en ervaren. Je wilt dan nergens anders Indisch halen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Romy Prins
30 Oktober 2023
Roeland
2 Oktober 2023

Eerste keer dat ik hier wat bestelde, erg lekker! Top kwaliteit en erg prettig geholpen in de zaak. Aanrader!!

Wim Pickard
1 Oktober 2023

We hebben weer zalig gegeten. Prima gerechten en goed warm bezorgd.👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim Pickard
6 August 2023

👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Floris
6 August 2023

Heerlijk zoals altijd

Mattijs
22 Juli 2023

Makkelijk te bestellen, veel gerechten zonder vlees, en heerlijk eten. Bezorging was ook prima op tijd.

Wim
9 Juni 2023

Het was wéér heerlijk! Zijn ook niet anders gewend.

Marjolein van der Krogt
2 Juni 2023

Gisteren bij de bestelling zag ik maar 1 portie Sayur Lodeh ipv 2. Hierdoor was het wel weinig voor 2 personen.

Antwort von Warung Tunjungan

Het spijt me dat dit gebeurd. Uw krijgt van ons tegoed 2 ons sayur lodeh. Uw kunt het ophalen wanneer uw wilt bij ons in de winkel. Nogmaals onze excuses hiervoor.

Martine Doel, van den
22 Mai 2023

Altijd lekker!

Rein Kamphuis
15 Mai 2023

Rendang vonden wij wat te droog. Zou iets malser mogen. Verder heerlijke gerechten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Timmers
8 Mai 2023
D. Kaspers
5 Mai 2023

Lekker gegeten, goede smaken. Helemaal super!

Wim Pickard
16 April 2023

Het was onze 1e ervaring met jullie, maar zeker niet de laatste! Hebben heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mieke
13 April 2023

Heerlijk!

Nora
8 April 2023

Altijd een geweldige maaltijd en service !

Manou Dieudonne-Maarhuis
8 April 2023

Fantastisch eten! De Ikan aan de zoute kant, maar even goed lekker. Jammer dat bepaalde dingen op waren zoals Ikan Pepesan.

Jules
18 MĂ€rz 2023

Altijd topkwaliteit, altijd keurig op de afgesproken bezorgtijd!

Paul Ram
16 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten, was eerste keer, maar zeker niet de laatste!

Karin de Jong
23 Februar 2023

Super lekker & prettige ervaring!

Valerie
23 Januar 2023

Zeer snelle bezorging, gewoon lekker eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andrea
21 Januar 2023

Rijsttafel besteld welke erg lekker was en dat ze bezorgen is echt een pluspunt.

Vera Batelaan
7 Januar 2023

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Mikel
11 Dezember 2022

Altijd erg goed eten en nu ze bezorgen zullen we er nog vaker gebruik van maken. Hulde!

Sarah
25 November 2022

Heerlijk gegeten! Fijn dat het geen probleem was om het vegetarische menu veganistisch te maken!

A. de Klerk
24 November 2022

Alles was even heerlijk!

Jacqueline
30 Oktober 2022

Duidelijk bestelproces en goede bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Floris van den Doel
16 Oktober 2022

Lekker

Yvonne Kradolfer
16 September 2022

Houden zo!

Ida Luttikhuisen
15 August 2022
Margot
1 August 2022

Heerlijk eten, vers, smaakvol en goede porties.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Patricia
21 Juli 2022

heerlijke smaak, zeker nog een keer bestellen.

Thea Leijen
5 Juli 2022

Heerlijk eten, ruime keus en goede service

Freekje
12 Juni 2022

Top op tijd klaar. en lekker zoals altijd

Barbara
18 April 2022

Gewéldig lekkere smaak!!! Uitstekend! Ik kijk er ieder keer weer naar uit, maar kan er helaas niet goed tegen, in de nacht krijg ik keer op keer er buikloop door:( Mijn man heeft nergens last van
maar ikzelf kan het helaas niet meer komen halen


Antwort von Warung Tunjungan

Het spijt me dat uw er last van krijgt van een buikloop. Misschien kunt uw buik er niet tegen tempe ( fermentasi van soja) en uw man heeft er blijktbaar er geen last van.

An
3 April 2022

Geweldig!!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manou Dieudonné-Maarhuis
29 MĂ€rz 2022

Erg lekker Indisch eten! Extra complimenten voor de Ikan Pepesan.

V
28 MĂ€rz 2022

Veelste weinig eten voor dat geld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Warung Tunjungan

Geachte klanten, Dit is een standaard portie van een persoon. Groet Warung Tunjungan.

Anoniem
13 MĂ€rz 2022
Eva
6 MĂ€rz 2022

Altijd lekker!

Eva Kotkamp
21 Februar 2022

Lekker eten en heel vriendelijk personeel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Verburg
19 Februar 2022
Van der Heide
13 Februar 2022

Met zorg gekookt en heerlijk gegeten!!

Henriëtte Hazekamp
6 Februar 2022

Heerlijk

M.C.
26 Januar 2022

Wij, Indo’s uit Utrecht, rijden naar Baarn om bij Tunjungan eten af te halen. Altijd goed van smaak, lekker gekruid, niet te zout, mals vlees en constante kwaliteit. Echt overheerlijk!

Sandra
23 Januar 2022

Het was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mignon
20 Januar 2022

Heerlijk eten en hele aardige mensen!

ATM Lieberom
10 Januar 2022

De rijsttafel was uitstekend en royaal

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Katja de Bree
25 Dezember 2021
Peter
10 Dezember 2021

Keurig op tijd bezorgd en het was heerlijk.

Berber
8 Dezember 2021
Geert-Jan
30 November 2021

Prima prijs, enorm lekker eten. Als ik zes sterren kom geven, zou ik dat doen. Ik ga hier zeker weer een keer bestellen

Michelle
22 November 2021

Heerlijk eten, lekker veel vega opties :-). Top bezorging en vriendelijke mensen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joyce
19 November 2021

Heerlijk eten! Alleen een beetje jammer dat bij het menu Tjampoer koude en warme gerechten bij elkaar in een bakje gedaan worden. En dat ik niet kan opgeven dat ik GEEN ei wil.

Antwort von Warung Tunjungan

Bedankt voor uw review, bij de complete maaltijden worden de gerechten in een bak geserveerd en opgewarm. Als uw dit niet wil, dan kunt uw losse gerechten bestellen. Uw kunt aan het einde vd bestelling bij de opmerking aangeven wel of geen ei en warm of koud laten bezorgen.

Iris
8 November 2021

Weer heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Verburg
11 September 2021
Anoniem
4 September 2021

Snel bezorgd, heerlijk (vega) eten.

Michiel
22 August 2021

Eenvoudige en duidelijke bestelpagina (compliment!), Vriendelijke bediening en niet onbelangrijk, de Tjampoers waren heerlijk!

Mieke
7 August 2021
Mb
12 Juli 2021
Barbara
27 Juni 2021

Heerlijk gegeten, vers en keurig bezorgd.

Mark
8 Juni 2021

Weinig (authentieke) smaak.

Michael
30 Mai 2021

Het was heerlijk

G. v.d. Broek
14 Mai 2021

Gemakkelijk te bestellen. Voldoende keuze. Snelle en nette bezorging, hierdoor was het bestelde op een goede temperatuur. Heerlijk eten.

Heidy
7 Mai 2021

Het was weer verrukkelijk

M.R.Lange
27 April 2021

Het eten was heerlijk elk gerecht zijn eigen smaak. Wij komen zeker terug.

Heidy
14 April 2021

Fantastisch lekker! fijne mensen.

Herman
4 April 2021

Snel en goed. Alles netjes verpakt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jordi Pas
26 MĂ€rz 2021

Vers, bereid met liefde, smaakvol. GEWELDIG!

Sandra
19 MĂ€rz 2021

Het eten was heerlijk!

Erik
17 MĂ€rz 2021

De kwaliteit van het eten was top, het personeel uiterst vriendelijk en de winkel ziet er zeer verzorgd en hygiënisch uit.

Boom
14 MĂ€rz 2021

Was prima in orde. Had misschien iets warmer gekund.

Antwort von Warung Tunjungan

We zullen voor de volgende keer extra opletten. We zijn alleen voorzichtig met het opwarmen, aangezien de hoeveelheden per gerecht klein zijn. Anders gaat het ten koste van de smaak en ook wordt het gerecht droog.

Marcel
12 MĂ€rz 2021

Lekker eten. Was perfect op tijd en goed warm. Tot de volgende keer

Marko
11 MĂ€rz 2021

Altijd goed!!👍

Barrie
9 MĂ€rz 2021

We hebben heeeeeeerlijk gegeten!!! Die aubergine, ongelooflijk lekker!! Zeker prima te doen voor een vegetariĂ«r als ik)!! Tahu en Tempe en dat milde eitje🙀 echt zalig!!! Goede service ook, nu je alles van te voren kan bestellen en alleen maar hoeft af te halen!!!!đŸ‘ŒđŸŒđŸ‘đŸŒ Bij mijn man sloegen de vlammen uit bij de pittige makreel, haha! Dat was voor hem echt wel tĂ© heet! Transpiratie liep van zijn koppie afđŸ€Łdie durft hij waarschijnlijk niet meer te bestellen😬

Veronica
7 MĂ€rz 2021

Erg lekker gegeten. Had verschillende losse gerechten. Was 1 gerechtje, ( Krengsengan), vergeten; zou nog nagebracht worden maar niemand gezien. Geen probleem. Komt een volgende keer wel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Warung Tunjungan

Sorry, druk de drukte hebben de nabestelling krengsengan aan verkeerde adres geleverd. Kan vandaag alsnog geleverd worden als uw wil.

Aart Voorn
4 MĂ€rz 2021
Hildebrand
21 Februar 2021

Erg lekker en fijne, goede service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janine
20 Februar 2021

Heerlijk eten, vriendelijke mensen en goede bezorgservice.

Tyronne
12 Februar 2021

Top kwaliteit ,geweldige service

Marjolein
8 Februar 2021
Ink
7 Februar 2021

Makkelijk om te bestellen via de website! Stond lekker warm klaar bij het ophalen. Super lekker gegeten zoals altijd! Gewoon zalig!

ATM Lieberom
7 Februar 2021
Ciska
31 Januar 2021

Keurig op tijd en we hebben heerlijk gegeten!

Caroline
21 Januar 2021

Het eten was heerlijk. Alleen jammer dat ze vergeten waren de sateh stokjes (en sateh saus) bij de maaltijden te voegen.

Antwort von Warung Tunjungan

Geachte Klanten, Het spijt ons dat de saté niet was meegeleverd. Uiteraard krijgt uw die nog van ons te goed, bij de eerste volgende bestelling. Nogmaals excuus daarvoor.

G. v.d. Broek
12 Januar 2021

Lekker en ruim voldoende.

Marko
1 Januar 2020

Het is gewoon altijd heerlijk

Lied
31 Dezember 2020

Weer gesmuld van de rijsttafel voor twee.

Marjolein
29 Dezember 2020

Lekker Indonesisch eten!

Henkie
25 November 2020

Lekker

Ab
23 November 2020

Heerlijk gegeten, ruime portie met veel keuze.