Beoordelingen van Warung Tunjungan Baarn

Recente recensies van Warung Tunjungan Baarn

5 sterren na 16 reviews

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ruim voldoende.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is gewoon altijd heerlijk

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer gesmuld van de rijsttafel voor twee.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker Indonesisch eten!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime portie met veel keuze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de rijsttafel maar kregen later klachten. Verhoogde hartslag, niet kunnen slapen, onrustig gevoel en mijn moeder ook diarree. Dit hadden wij bij eerdere bestellingen niet. Ik vroeg mij af of er misschien te veel van kruiden of ve-tsin in gezeten heeft.

Reactie van Warung Tunjungan:Beste Dorian, Het spijt ons heel erg dat je latere klachten krijgen, maar wij gebruiken in al onze gerechten geen vetsin. Wel gebruiken wij verse kruiden.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heel lekker. Blijft een aanrader

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Natuurlijk was alles heerlijk !!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw heerlijk!!!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten. Goede snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, alles met smaak Bestelling exact op tijd klaar. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw helemaal top. Bestelling stond op tijd klaar en het eten was zoals altijd heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De maaltijd was prima en stond, warm gehouden op het afgesproken tijdstip klaar. Jammer dat de beloofde gratis spekkoek was vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Na verhuizing onverwacht gasten op bezoek en warungtunjungan kwam ons tegemoet met heerlijke Indonesische rijsttafel..Op tijd klaar en voor herhaling in ons geheugen gegrift!